Båthenger vannscooter 6018 750kg

6018B00

Brukervennlighet og trafikksikkerhet står høyt i fokus når du velger Tysse vannscooterhenger 6018. 

kr18 990,00
Bruksområde
Fritid
Tillatt totalvekt (kg)
750 kg
Nyttelast
570 kg
Egenvekt
180 kg
Båtlengde
0 ft
Bremser
Nei
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
415 cm
Total utvendig bredde
160 cm
Total utvendig høyde
0 cm
Utenpåliggende hjul
Nei
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Selvjusterende vugge
Nei
Bruksområde båt
Vannscooter

Produktbeskrivelse

Vannscooteren din er dyrebar, det er også du og dine medtrafikanter. Derfor er det lagt stor vekt på at du får festet vannscooeren din forsvarlig. Med en rekke nøye plasserte surrefester stropper du fast vannscooteren til tilhengere og kjører trygt på motorveier og svingete landeveier. Tilhengere uten brems kan kjøre i 80km/t der fartsgrensen tillater dette. Tysse 6018 Vannscooterhenger er utviklet med en ekstra kraftig v-formet baugstøtte som gir ekstra stabilitet og sikrer deg forsvarlig ved oppbresminger. I tillegg til de nevnte sikkerhetstiltakene justere du enkelt scooteren på plass uten behov for ekstra verktøy. Ved hjelp av to spesialutviklede hvileskinner setter du deg på scooteren og kjører den enkelt ut i vannet ettar at du har rygget hengeren ned mot vannkanten. Tilsvarende kjører du den like enkelpt på igjen når du er ferdig å kose deg på bølgene. For å sikre at scooteren ikke blir skadet ved sjøsetting har hengeren en kjølrull som gjør at vannscooteren glir skånsomt av og på. Denne kjølrullen kan justeres i høyde. Utover dette har hengeren selvfølgelig vinsj og materialvalg av ypperste kvalitet. 

Brukerfordeler

Utsvingbare lysbrett

Utsvingbare lysbrett

Ved sjøsetting og opptrekk svinges lysbrett ut til siden og fremover. Disse er montert slik at de vil ha god avstand til både sjøvann og båtens skrog. Denne type lysbrett gjør at en slipper å demontere og det er heller ikke behov å løsne lyskabel eller koble fra strøm.  

Hjulskjerm

Hjulskjerm

Hjulskjerm i plast gir ingen skarpe kanter som båt kan ta skade av. 

Med eller uten brems

Med eller uten brems

Denne modellen leveres uten brems, og er ideell til de som kjører småturer. Tilhengere uten brems har begrenset totalvekt til 750kg.  Tilhenger uten brems kan kjøre i fartsgrense opptil 80 km/t. Sjekk vognkortet på din bil hva den kan trekke uten brems. Vær obs at oppgitt vekt i vognkort er aktuell vekt, dvs at du uansett kan kjøre en tilhenger som har totalvekt 750kg så lenge aktuell vekt (egenvekt + last) ikke overstiger det bilen kan trekke.  

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil

Glideskinner

Glideskinner

Tysse Vannscooterhenger leveres med justerbare glideskinner i høyde og bredde, foran og bak. Justering gjøres uten behov for verktøy og gir enkel tilpassing til din vannscooter

Baugstøtte

Baugstøtte

Dobbel baugstøtte som gir god støtte for vannscooter, og kan justeres i høyde uten bruk av verktøy. To solide v-blokker gjør at scooter får optimal støtte mot baug.

Vinsj Goliath Tr7

Vinsj Goliath Tr7

Smart og trygg båthengervinsj fra Goliath. Utstyrt med sikkerhetsmekanisme som forhindrer at vannscooter siger utkontrollert av tilhenger. Slipper du sveivehåndtak vil vinsjen stoppe! Avtagbar sveiv og med 6meter båndlengde.

Justerbar kjølrulle

Justerbar kjølrulle

For enkel påkjøring av scooter er det montert kjølrulle på bakre travers. Kjølrull kan høydejusteres og tilpasses scooter.

Utsvingbare lysbrett

Utsvingbare lysbrett

Utsvingbare lysbrett. For å forhindre at lyssystem kommer i kontakt med vann, svinges disse lett til siden ved sjøsetting. Med denne patenten slipper en å løsne og ta av hele lysbrettet.

Nesehjul

Nesehjul

Tilhenger er utstyrt med nesehjul som forenkler av- og påkobling av tilhenger. 

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre varehengere

Miljøbilder

Miljøbilder

Båthenger vannscooter 6018 750kg
Båthenger vannscooter 6018 750kg
Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring