Tilhenger 6277 tipp 1300kg

6277H04

Med stort kassevolum, høy nyttelast, manuell tippfunksjon og forsterket bakkarm er 6277 svært brukervennlig for både gjør-det-selv-prosjekter og fritidsaktiviteter.

kr24 990,00
Bruksområde
Fritid
Tillatt totalvekt (kg)
1300 kg
Nyttelast
1042 kg
Egenvekt
258 kg
Kassemål
250x132x35 cm
Bremser
Ja
Hjul
13" Helårsdekk
Total utvendig lengde
394 cm
Total utvendig bredde
176 cm
Total utvendig høyde
90 cm
Utenpåliggende hjul
Ja
Akslinger
1 Aksel
Demping
Torsjon
Understell
Skrudd ramme
Type tipp
Manuell tipp
Nedfellbare karmer
Foran/Bak
Lastehøyde
55 cm

Produktbeskrivelse

Med stort kassevolum, høy nyttelast, manuell tippfunksjon og forsterket bakkarm er 6277 svært brukervennlig for både gjør-det-selv-prosjekter og fritidsaktiviteter. Du kan enkelt kjøre gressklipperen, hagemaskinen eller ATV-en rett opp på lasteplanet, vippe opp tilhengeren for å tømme grus eller jord direkte på ønsket sted, eller frakte hageavfall eller flyttelass.

Med utenpåliggende hjul får tilhengeren gode kjøreegenskaper og lav innlastingshøyde. Bremser fra en av verdens mest anerkjente leverandører og rustfrie bremsekabler gir 6277-modellen lengre levetid og lavere vedlikeholdskostnader. De pålitelige bremsene gir ekstra trygghet og en forbedret kjøreopplevelse, spesielt på lengre turer på veier med høy fart og tung last. Bremsene gjør det mulig å parkere hvor som helst og gir kortere bremselengde.

Et bredt utvalg av ekstrautstyr er tilgjengelig for 6277. Et godt valg for gjør-det-selv-prosjekter er nettinggrinden. Nettinggrinden på 90 cm er perfekt hvis du skal frakte kvister og større gjenstander. Trenger du tilhengeren til fritidsaktiviteter? Velg et flatt lokk i aluminium med takrails slik at du kan fylle hengeren og laste ting oppå lokket i tillegg.

Brukerfordeler

Brems

Brems

Denne modellen leveres med brems, noe som gir en ekstra trygghet og forbedret kjøreopplevelse ved oppbremsing. Tilhengerbremsen (påløpsbrems) vil aktiveres i det bilen bremser, og vil hjelpe til med nedbremsing og gi en kortere bremselengde. Tilhenger med brems er også utstyrt med en håndbrems som gjør at av- og påkobling av tilhenger til bil kan gjøres mer kontrollert, spesielt om vekten på tilhenger er høy. Brukes tilhenger over avstander, på veier med høy fart og ofte med tung last,  er det anbefalt å velge en tilhenger med brems. 

Nesehjul

Nesehjul

Tilhenger er utstyrt med nesehjul som forenkler av- og påkobling av tilhenger. 

13 pol støpsel

13 pol støpsel

Leveres med 13 polet støpsel, som gjør at tilhenger er utstyrt med både tåkelys og ryggelys. For å få utnyttet disse lysene, betinger det 13 polet kontakt på bil.

Hjulskjerm med skvettlapp

Hjulskjerm med skvettlapp

For å forhindre steinsprut og slitasje er alle våre tilhengere utstyrt med skvettlapp påmontert hjulskjerm . Våre varehengere med utepåliggende hjul leveres med to typer hjulskjerm. Varehener Fritid har plastskjerm og Varehenger PRO leveres med stålskjerm

7 års garanti

7 års garanti

Når du kjøper tilhenger hos en av våre Tysse forhandlere skal du være trygg! Melder du inn din tilhenger vil du få totalt 7års garanti på din tilhengere. Dette innebærer at reklamasjonsrett varer i to år utover normal reklamasjonstid etter forbrukerkjøpsloven. Vilkår og retningslinjer for bruk av garantien leser du mer om her.

Gjelder forbrukerkjøp av Tysse tilhenger kjøpt etter 01.01.2024. Må meldes inn senest 6 måneder etter  kjøpsdato. 

Rustfrie bremsewirer

Rustfrie bremsewirer

Leveres med rustfrie bremsewirer som gir økt levetid og mindre vedlikeholdskostnader

Tipp

Tipp

Tilhenger kan tippes, og leveres med forsterket bakkarm som gir en trygg og god påkjøring av utstyr. Tilhenger tippes lett opp manuelt, og legges ned igjen når last som blir kjørt på når frem til tipp-punktet på tilhenger. Lastplanet låses mot understell med to kraftige låser i forkant av tilhenger.   

Karmer

Karmer

Denne modellen leveres med nedfellbar for- og bakkarm. Karmhøyde er 35cm som gir stort volum på lasteplanet. Alle karmer har en dyp profil på 35mm for å gi størst mulig stivhet og styrke. I tillegg er hjørnestolper knekt så de følger profilen til sidekarm. Dette sammen med høy plattetykkelse gjør at en får stor styrke der den trenger det meste. Våre tipphengere er utstyrt med forsterket bakkarm for påkjøring av maskiner og utstyr. Karmen har en ekstra stålplate montert, solide hengsler med bakkestøtte og i tillegg er karm vinklet slik at den ikke kommer over bunn i tilhenger når karm er lagt ned. .  For enklere rengjøring av tilhenger har karm foran en tett profil nede mot bunnplaten for å unnga at det samler seg smuss og skitt. 

Støpselholder

Støpselholder

Unngå unødvendig slitasje på støpsel til lyskabelen. Plasser den i støpselholderen som er montert på draget på våre hengere. 

Miljøbilder

Miljøbilder

Tilhenger 6277 tipp 1300kg
Tilhenger 6277 tipp 1300kg
Tilhenger 6277 tipp 1300kg
Tilhenger 6277 tipp 1300kg
Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks Statistikk og markedsføring